Listopad 2007

Mini rozhovor s Hilary Duff

20. listopadu 2007 v 21:25 | Nikuska5555 |  Rozhovory
Redaktor:Kdo jsou tví hip-hopoví oblíbenci?
Hilary:Mezi mé oblíbenca ptaří:Tupac,Biggie Smalls,Eminem,Three 6 Mafia,Snoop Dog.Nejvíce miluju Dr.Dre´s The Chronic:2001 record.Chtěla byhc někdy nahrát píseň s nějakým raperem
Redaktor:Máš strach s "temné strany"?
Hilary:Rozhodně.Jsem člověk.Mám starosti a né vždy jsem s toho nadšená.Většinou to ale nejsou velké problémy,ale přeci jen jsou.

Fergie ještě nepatří do důchodu

20. listopadu 2007 v 21:07 | Nikuska5555
fergie-allure-051.jpg

Ať si kdo chce, říká co chce, sólová zpěvačka Fergie je pořád krásná. Ne úplně, ale pořád to je vzhledem k jejímu věku v pohodě. Říkám to proto, že se poslední dobu na její vizáž snáší kritika všeho druhu a každej jí posílá do důchodu.
fergie-allure-02.jpg fergie-allure-03.jpg fergie-allure-011.jpgfergie-allure-04.jpg

Rihanna v mexickém FHM

20. listopadu 2007 v 21:04 | Nikuska5555 |  Novinky
Tak takhle se fotila RIHANA do FHM-do Amerického časopisu.
Nejenže skvěle zpívá, ona i skvěle vypadá!
rihanna-fhm-mex-01.jpg
ZavritZavrit ZavritZavrit

Spřátelíš???

19. listopadu 2007 v 17:33 | Nikuska5555 |  Spřátelíček?
Ahooooj nechceš se semnou spřátelit jestli nao,tak napiš já si tě dám do seznamu:).A to si piš,že se budu furt koukat na tvůj blog a jestli chceš,tak si i můžem radit s blogama:).tak pište jestli chcete já už musíím.

Chtěli byste být celebritou???

19. listopadu 2007 v 17:07 | Nikuska5555 |  Moje povídky nebo přání
Víte co sem si vždycky přála???Že bych někdy třeba byla nějakou slavnou celebritou a užívala si jako oni.Já vím není to žádný med,ale řekla bych,že by to bylo úžasný,Třeba bych chtěla být Hilary Duff a nebo VanessouHudgens.Já vím,že kouzla neekzistují,ale bylo by to žúžo.Si furt užívat,dělat si co chci atak.Ale svoji rodinu bch nikdy neopustila jenom bych si to chtěla vyzkoušet,to by ani neuškodila.Třeba na pár hodinek.Ale změnit se to nedá takže nic budu radši o tom jenom snít,protože nic jiného se nedá dělat.
A co vy chtěli byste taky být nákou velekou celebritou???Jestli ano,tak napište:) .

Kdopak to je?

19. listopadu 2007 v 16:59 | Nikuska5555 |  →Rozcestník Soutěže←
  1. Kdopak je to na obrázku???
  2. Ve kterém musikálu hrála???
  3. Jak se jmenuje její přítel???
  4. Máte ji rádi nebo líbí se vám???

Hlasujte prosíím!!!

19. listopadu 2007 v 16:24 | Nikuska5555 |  Hlásněte pro mě:)
Prosíím hlásněte pro mě a já vám udělám třeba animačku nebo záhlaví nebo tak co si budete přát:) a jako důkaz,že ste pro mě hlásli,tak to sem napište,díky moc:) a ta stránka jje:
Díky mocinky.

Domy slavných

19. listopadu 2007 v 15:51 | Nikuska5555 |  Domy-celebrit

Domy Olsenek2

19. listopadu 2007 v 15:45 | Nikuska5555 |  Domy-celebrit
A tady je plánek:)

Dům Avril Lavigne

19. listopadu 2007 v 15:40 | Nikuska5555

Dům Olsenek1

19. listopadu 2007 v 15:36 | Nikuska5555 |  Domy-celebrit
Dům v New Yorku

Výsledky American Music Awards 2007

19. listopadu 2007 v 15:29 | Nikuska5555 |  Novinky
A je tam i High School Musical-a dokonce 2 tak co tomu říkáte?Dobrý ne,já myslím,že ano:-)
12.jpg

O víkendu se uskutečnila tahle v Americe velmi populární soutěž.A tady jsou výsledky té soutěže:
  • Country album: Carrie Underwood, Some Hearts
  • Country umělec: Tim McGraw
  • Country umělkyně: Carrie Underwood
  • Country skupina: Rascal Flatts
  • Pop/rock album: Daughtry, Daughtry
  • Pop/rock nejlepší zpevák: Justin Timberlake
  • Pop/rock nejlepší zpěvačka: Fergie
  • Rap/hip-hop skupina: Bone Thugs-N-Harmony
  • Rap/hip-hop umělec: T.I.
  • Soul/R&B album: Justin Timberlake, FutureSex/Love­Sounds
  • Soul/R&B nejlepší zpěvák: Akon
  • Soul/R&B nejlepší zpěvačka: Rihanna
  • Soundtrack album: High School Musical 2
  • Mezinárodní umělec: Beyoncé
  • Nejvíce průlomový umělec: Daughtry
  • T-Mobile text-in award: Carrie Underwood

Videoklipy Vanessy Hudgens

17. listopadu 2007 v 23:13 | Nikuska5555 |  Vanessa Hudgens

Videoklipy-Paris Hilton

17. listopadu 2007 v 23:02 | Nikuska5555 |  Videoklipy

Paris Hilton

17. listopadu 2007 v 22:42 Životopisy Celebrit
Jméno: Paris
Příjmení: Hilton
Datum narození: 17. 2. 1981
Místo narození: New York, USA
Národnost: Americká
Občanství: Americké
Stav: svobodná
Děti: -
Míry: -
Výška: 173
Povolání: herečka, modelka
Filmy, seriály: Wishman, Sweetie Pie, Nine Lives, L.A. Knights, The Cat in the Hat , The Hillz, House of Wax
Ostatní: znamení: Vodnář
Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr.

Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon's Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto roku. V září 2004 publikovala autobiografickou knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, která se dlouho držela na čelních místech v žebříčku New York Times Bestseller. Věnuje se také modelingu (je tváří Guess pro rok 2005), zpívá (na vlastním labelu Heiress Records jí vyjde pop/rockové debutové album), je po ní pojmenována vůně "Paris Hilton", přes Amazon.com rozjela prodej šperků a plánuje celosvětovou síť klubů "Club Paris" (první bude otevřen v New Yorku na Silvestra 2005), pracuje v charitě a organizacích na ochranu práv zvířat.
Filmografie:
2008Hottie and the Nottie, The
2006
Pledge This!
2006Bottom's Up
2005Dům voskových figurín (House of Wax)
2004Život s Helenou (Raising Helen)
2004Hillz, The
2003L.A. Knights
2003Kocour (The Cat in the Hat)
2003Wonderland Masakr (Wonderland)
2002QIK2JDG
2002Nine Lives
2000Sweetie Pie
1991Wishman

Paris Hilton se stěhuje!!!

17. listopadu 2007 v 22:22 | Nikuska5555 |  Paris Hilton
paris-new-house-3.jpg

Je to tak. Paris Hilton, která strávila celé léto v Malibu se stěhuje. Ne však do Malibu, ale do nového domu v Beverly Hills, který zakoupila.
Její nové sídlo postavené ve středomořském stylu, má hodnotu 6,25 miliónů dolarů. Uvnitř najdete 5 ložnic, luxusní vybavení, bazén a spoustu dalšího. O soukromí se Paris bát rozhodně nemusí, protože vila se nachází na klidném místě, v uzavřené komunitě.
Zavrit
Zavrit
Zavrit

Spice Girls a jejich comeback

17. listopadu 2007 v 22:15 | Nikuska5555 |  Novinky
Spice Girls vystoupily na dobročinné akci televize BBC určené dětem a pořádně to rozjely. Ale moc tomu nedali,ale taky dobrý :-)Pominu perfektní tanečníky a choreografii.

Chceš být fans Hilary Duff???

17. listopadu 2007 v 21:57 Fans Klub-Hilary Duff
Ahoooj,chceš být fans HILARY DUFF???Jestli ano,tak vyplň tu kartu dole a jestli nemáš blog,tak neva:).A nejdřív musíte udělat tohle:
A asi se ještě ptáte co to obnáší,TOHLE:
  • vyplnit kartu
  • dát si ji na blog(jestli máte)
  • napsat sem do komentářů,že se hlásíte
A tady je ta přihláška:)

Pleasky hlásněte!!

17. listopadu 2007 v 19:03 | Nikuska5555
Prosím hlasujte pro mě na http://petraa.blog.cz/0711/2-kolo-sonc a hlasujte pro Nikusku5555.
Díky moc a mějte se a až budete potřebovat,tak napište a já hlásnu.Ahojky!!!

HSM byli v Montaně!

16. listopadu 2007 v 23:19 | Nikuska5555 |  HSM